aici poți citi și asculta

testimoniale

Bună! Numele meu este Mirela Prunilă și am 44 ani. Am crescut la orfelinat până la vârsta de 16 ani. Am avut totuși șansa să petrec vacanțele cu părinții mei deși mama mea nu a știut să îmi ofere dragostea, susținerea si înțelegerea ei. Astfel, crescând în 2 medii diferite m-am dezvoltat doar în frici, convingeri limitative și neștiind cine sunt cu adevărat. Văzând că am preluat tiparele mamei mele și le aplicam în creșterea fiului meu am decis și mi-am dorit să schimb toate programele vechi puse de alții în mine, căutând metode de vindecare prin intermediul YouTube.

Pe Felicia (Rivadu) o ascultam mereu pe YouTube iar atunci când a postat un curs gratuit despre convingerile limitative, la acel moment simțeam că nu sunt capabilă să fac acel curs singură și am decis să încep ședințele de coaching cu ea pentru a mă ajuta să înlătur fricile care erau în mine, ca de exemplu: frica de a interacționa cu oamenii, frica de a mă exprima atunci când o persoana încerca să mă intimideze, frica de a încerca lucruri ori locuri noi, stima de sine scăzută, fiind în mare parte în stări de critică asupra mea și comparându-mă mereu cu alte persoane spunând mereu  că eu nu știu să vorbesc, sau să acționez ca persoana X ori că nu sunt în stare să iau decizii de una singură căutând mereu să fiu direcționată de alte persoane. Așa am ajuns să pun persoanele din jurul meu pe un piedestal iar eu să mă diminuez.

Drumul către mine împreună cu Felicia a fost la fiecare ședință pentru mine un mister. Metodele de vizualizare aplicate de ea  mi-au dus subconștientul acolo unde o parte din amintirile, traumele copilăriei au fost blocate reușind astfel să simt că le-am vindecat prin acceptare și iertare. Aș spune că Felicia a fost pentru mine ca  un mentor, mamă, sora  care mi-a oferit susținerea ei, înțelegere, bunătate, oferindu-mi  ocazia să mă simt  liberă in exprimare fără să mă simt stingherită ori judecată. Ședințele de coaching cu Felicia  m-au ajutat să ma descopăr, să ma stârnesc în nevoile mele, să prind încredere în mine fără frici față de oameni, să conștientizez și  simțind astfel rezultatele și progresele la mine treptat.

Cu Felicia am putut experimenta și înțelege  puterea gândurilor mele care eu pot da pentru a se materializa sau să influențeze viața mea. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că m-a inspirat să o aleg pe Felicia în căutarea drumului către mine. Mulțumesc Feliciei pentru toată atenția, sugestiile, momentele de vizualizare care pentru mine la început au fost dureroase însă spre sfârșitul ședințelor au ajuns să mă încânte de ceea ce reușea să scoată subconștientul meu.

Deoarece copilul meu a preluat același tipare, blocaje ori frici ca și ale mele am decis împreună cu el să înceapă ședințe de dezvoltare personală cu Felicia pentru a reuși să crească, să se dezvolte și să pornească în viață cu stima de sine ridicată pentru a nu ajunge să pierdă ani, energie….. Fiind fiul meu victima altei victime, am dorit să închei aici și acum  acest cerc pentru a nu duce mai departe pe linia arborelui genealogic.

– Testimonial pentru Life Coaching – Mirela Prunilă

Pot spune că ședințele cu Rivadu mi-au schimbat radical perspectiva asupra vieții și a modului cum mă raportez la aceasta!
Am avut parte de cele mai frumoase conștientizari, una dintre ele este aceea că aici, pe Pământ ceea ce este sigur este doar încrederea pe care ți-o dezvolți în tine însuți și abilitățiile pe care le ai , mai concret, puterea interioară a fiecăruia, este aș putea spune fundamentul!
Am înțeles că dacă devin o persoană suficient de centrată în interior eman lumina în exterior!
O alta conștientizare este aceea de a nu proiecta în exterior, de a nu da vina pe cauze externe la ceea ce mi se întâmplă!
Ceea ce apreciez la Felicia este delicatețea cu care îți explică dar și pragmatismul și profesionalismul de care dă dovadă!
Sunt recunoscătoare că am avut inspirația de a mă înscrie în programul de coaching!

– Testimonial pentru Life Coaching – Ramona Calbău

Deoarece am vrut sa fiu atentă la nevoile fiului meu despre temerile (fricile) lui si gândurile urâte si repetitive am acționat si am ales sa faca câteva ședințe de coaching cu Felicia Ursărescu😊 pentru a-l ajuta sa se echilibreze emoțional și sa învingă fricile care se instalaseră în el.

Frica de oameni, de a fi in preajma persoanelor necunoscute am descoperit ca o avea cu ceva timp in urma. Însă după ședințele făcute cu Felicia, fiul meu se simte liniștit in preajma oamenilor si nu mai are fobie de oameni. Am fost fericită 😊atunci cand am văzut că și la frica de întuneric a reușit sa aibă rezultate vizibile. Iar gândurile urâte si persistente care existau în mintea lui și fără voia lui, ușor ușor au început să se diminueze.

De pe urma ședințelor a fiului meu cu Felicia, cu siguranță in timp voi vedea si alte schimbări pozitive pe acele credințe limitative pe care în timp i le-am implementat cu experienta limitativă care am avut-o in trecut in cresterea si educarea lui. Pe lângă profesionalism, Felicia i-a oferit fiului meu si simțul umorului in ședințele de coaching 😁pentru a putea simți si lega o colaborare benefică si productivă cu fiul meu.

Mulțumesc Felicia pentru atenția acordată iar cu recunoștință 🙏îți mulțumesc pentru ca tu ai reușit să aduci schimbări pozitive în viețile noastre .😊🤗

– Testimonial pentru Life Coaching – Mirela Prunilă pentru fiul său, Claudiu.

– Testimonial video Mălina Penciu

Era o zi de vara cind eram in cautarea unui audio care sa includa afirmatii pozitive si am dat de unul, cu o voce minunata, blinda care emana prietenie si pace.
Ma bucur nespus de mult ca am posibilitatea de a va avea ca si mentor.
Va multumesc pentru intelegere si luminare. Sedinta cu d-stra m-a ajutat mult deja, am gasit raspunsuri la unele intrebari si astept cu nerabdare sedintele urmatoare.
Deja ma vad crescind si evoluind in saptaminile ce urmeaza.
Doresc tuturor sa gaseasca calea potrivita de a se construi pe sine insasi iar daca va simtiti rataciti, sunt persoane care va pot ajuta precum zinele cu bagheta magica, doar sa nu va fie frica sa va incredintati magiei lor.

– Testimonial sedință coaching / Mihaela Pîslaru

Am căutat răspunsuri și soluții și am avut norocul sa găsesc mai mult de atât: te-am cunoscut pe tine – Zâna mea fermecată!
Cea care precum asemeni unei mame care-și învață propriul sau copil să facă pas cu pas spre iubirea de sine și cei ce te-nconjoara, încrederea în viață și în sine însăși, învățând să îmi urmez visele și să fiu fericită...
Nu știu dacă aceste rânduri pot reda până la justa valoare bucuria mea că te am pe tine în viața mea, și dacă de una singura ajungeam unde sunt acum. M-ai ajutat să trec peste ceea ce niciodată nu am crezut că voi trece… Acum, privind înapoi sunt mândră de munca “noastră” și că nu am renunțat în vremurile mai grele, căci m-ai antrenat asemeni unui luptător neînfricat”, știu că lupta și drumul încă continuă dar știu deja că acum pot!!!..din propriile mele acțiuni și experiențe…
Îți mulțumesc din inimă că crezi în mine chiar și atunci când și cei apropiați nu mai credeau, că mă apreciezi, de fapt mă lauzi doar când merit, că îmi încarci bateriile de fiecare dată când sunt ”jos”, că ai văzut și că m-ai ajutat să văd în mine partea mea îngerească), că mă faci curajoasă să pretind la ce-i mai bun pentru mine și să-mi iau căci merit mult mai mult!!! Mulțumesc lui Dumnezeu că te cunosc.
PS : “ Meditațiile tale sunt îngerești, ca și tine Dragă Felicia “ Liudmila

– Testimonial pentru Life Coaching – Liudmila

Mereu am fost atras de simbolistică dar am simțit în ultimii ani o puternica nevoie de a mă cunoaște mai bine … citeam despre orice însemna simbolistică dar m-am oprit la această minunată metodă de a mă cunoaște cât mai bine și a face bine altor ființe, tehnica Reiki Mikao Usui, și atunci când te-am găsit pe tine , dragă Felicia, am avut acel “feeling” că tu mă vei ajuta să învăț această tehnică … m-am bucurat de fiecare moment învățând despre Reiki Usui și simbolurile sale, m-am bucurat de fiecare moment petrecut cu tine în timpul cursurilor, învățând de la tine, ascultându-ți sfaturile care mi-au schimbat percepția asupra modului meu de viață și a relațiilor interumane 

Îți multumesc din inimă că ai reușit să îmi transmiți cunoștințele care au condus la schimbarea stării mele sufletești în mult mai bine, îți mulțumesc că ești o profesoară minunată și îți mulțumesc că ești Maestra mea! Semper Fi!
Viorel Mihael Neagu

– Testimonial curs – Viorel

Ascultând meditația ”Noua imagine de sine”, m-a ajutat foarte mult, simt o diferență mare de cum am fost și cum sunt, am mai multa încredere în mine.
În prima săptămână mi-am amintit de toate limitele impuse simțindu-mă ca într-un lanț, de fapt, mai bine zis, trezindu-mă cuprinsă de lanțuri, conștientizând atunci de ce am bătut pasul pe loc, de ce m-am simțit fără valoare, am simțit de parcă nu aș fi existat, prezența mea considerând-o inutilă, de ce m-am mulțumit să fiu ceea ce vor alții și nu ceea ce aș fi vrut să fiu.
Reacția mea a fost să plâng și să îmi văd chipul plin de tristețe după destui ani în care nu înțelegeam de ce nu am valoare. Și am plâns timp de o săptămână de câte ori ajungeam la oglinda cu fața mea tristă.

În a doua săptămână a dispărut senzația de tristețe, fiind înlocuită cu noua mea imagine și încredere în mine, simțindu-mă mult mai sigură pe mine.

Au început vibrații în zona gâtului din ce în ce mai intense, în fiecare zi la ascultarea meditației. La apropierea mâinilor, parcă mâinile mele se apropiau singure ca și atrase de un magnet. Starea mea era din ce in ce mai fericită.

 Simțeam acea stare de siguranță și încredere în mine. În cea de a treia săptămână, pur și simplu săream cu atenția peste oglinda cu chipul trist, și peste toate limitările impuse, de parcă nu voiam să mi le aduc aminte ca și când ele nu au existat vreodată. Acuma, la împreunarea mâinilor simt vibrații în tot corpul și o stare de bine, o stare de fericire, e ca o mare dragoste, e foarte plăcut. Sunt mult mai sigură pe mine și îmi impun punctul de vedere, am curajul de a zice NU fără nici o frică, consider că nu trebuie să îngenunchez în fața cuiva doar pentru că are o funcție superioară și nu e bine pentru mine să fac un anumit lucru pe care mi l-ar impune să îl fac, și mai ales, simt că am valoare, simt că am ieșit din lanțurile limitelor impuse care m-au ținut atâția ani legată dar știu că mai am de mers ca să ies total la suprafață.

Acum, sunt foarte mulțumită de cum mă simt față de mine și față de oameni, simt cum oamenii mă privesc parcă altfel, adică simt că exist, mă simt ascultată și chiar apreciată, și pentru mine este minunat. Mulțumesc din tot sufletul meu! Astăzi începe noua mea viață! Și merg mai departe!
Iolanda Mihetiu

Testimonial audiocursul ”Imaginea de sine – Iolanda

– Testimonial Curs Iubirea te caută – Mihai Canciu

Felicia Ursărescu este un coach minunat.

În ultimii doi ani cât am lucrat cu ea, a reușit să mă facă să capăt încredere în mine, să depășesc fricile și să îmi schimb programele mentaleprejudecățileorgoliile.
Cu ajutorul Feliciei am facut cursurile de Reiki Usui, metodele ei au fost de un real folos pentru mine și am luat și Masterul.
Iulia Paveliuc. – Master Reiki, metoda USUI.

– Testimonial Life Coaching si curs – Iulia

Felicia este un om și un Coach extraordinar și minunat, cu o foarte mare experiență în spate. În sesiunile cu Felicia, m-am simțit ca și client în siguranță, înconjurată de iubire și căldură, fără a fi judecată sau etichetată. Felicia reușește să vadă dincolo de zidurile noastre de protecție pe care noi ni le creăm și să sintetizeze esența problemei.

Procesul de coaching cu ea a fost pentru mine o adevarată cascadă de conștientizări, sensibilitatea și empatia ei m-au ajutat să mă simt un om valoros. O recomand din toată inima.

Îți multumesc cu recunoștiință că exiști. Te iubesc om frumos.

Testimonial Loredana Rosca-Theuschl, coach, trainer

– Testimonial pentru Life Coaching – Ramona Calbău

Testimonial coaching:
Beneficii si rezultate obtinute
Initial am intrat im coaching cu Rivadu cu urmatorul obiectiv: sa ajung la greutatea optima si sa ma mentin! Ceea ce s-a intamplat in urma sedintelor a fost miraculor!
Enumar aici cateva beneficii:
– claritate mentala
– ma trezesc mult mai devreme decat o faceam inainte
– am intrat in procesul de optimizare a greutatii mai exact am slabit 8 kg intr-o luna si 2 saptamani – fac sport de intensitate medie ( plimbari usoare in natura dimineata 4 km si seara 4 km )
– de pe 18 mai am ales sa renunt la fumat ( fumam un pachet pe zi)
– mi-am imbunatatit semnificativ relatia la locul de munca
– mi-am vindecat copilul interior deoarece petreceam foarte mult timp in starea de copil ceea ce imi crea mai probleme ( dezvoltasem o dependenta de mama mea pe care o sunam si de 3 ori pe zi)
– mi-am sunat duhovnicul si mi-am reparat promisiunea facuta si nerespectata
– mi-am descoperit valorile
– mi-am descoperit menirea pe acest pamant
– am invatat sa imi acord mai multa atentie si sa imi dau voie sa visez ( visul cu clinica de vindecare)
– am un nivel de energie peste medie pe tot parcursul zilei!
– am un somn odihnitor!
– Am transformat convigeri limitative de genul: banii nu ajung niciodata in convingerea productiva : sunt atenta la bugetul meu personal
– Am invatat ca o persoana este fericita cand isi respecta valorile si codul sau personal de onoare – – Si nu in ultimul rand am constientizat mai bine in ce relatie de cuplu sunt implicata!

Multumesc cu recunostinta!

”Ascultând întregul material am descoperit multe blocaje care m-au împiedicat să găsesc iubirea perfectă. Am descoperit că în primul rind nu ma iubeam pe mine chiar deloc considerându-mă o persoană care nu merită nimic. O persoană pe care nici Divinitatea nu o iubește îndeajuns. Aveam așteptări ptr orice. Nu înțelegeam de ce persoanele la care țineam erau mai indiferente cu mine. Consideram că niciodată nu primeam atât cât dăruiam. Aveam așteptări și eram mereu tristă. Nu îmi plăcea să mă uit în oglindă prea mult, și dacă o făceam întotdeauna aveam un gând negativ asupra chipului meu din oglindă. Eram chiar suparată pe mine și îmi ziceam ades că nu sunt bună de nimic, nu merit să fiu iubită și multe gânduri negative pe care mi le adresam zi de zi.

Și ascultând acest material, făcând exercițiile, răspunzând la întrebări, am înțeles că eu eram principală cauză a nefericirii mele.

Totodată am descoperit persoane care încă din copilărie mi-au impus limitări în viața mea mai ales în iubire, crezând că ața trebuie să fie, contribuind și școala, unii prieteni, părinții, religia, locul de muncă. Descoperind toate aceste blocaje am fost uimită de tot ceea ce aflasem și mai ales că toate se pot schimba în bine, că mă pot elibera cu ușurință de aceste limitări impuse, că există un drum sigur care duce spre fericire și iubire. Și acel drum era atât de aproape, era de fapt drumul spre persoana mea.

Am început să mă privesc în oglindă și să mă privesc lung cerându-mi scuze ptr tot timpul în care nu m-am iubit, nu m-am respectat, nu m-am observat de parca nici n-aș fi existat.

Neobservându-mă pe mine bineînteles ca nu observam nici natura frumoasă care mă înconjura, nu vedeam nimic ci doar suparare și nemulțumire în toate. Observându-mă, acceptându-mă, nu mai căutam defecte în cineva ci le căutam în mine. Nu mai aveam așteptări de la cineva, ci încercam să mă înteleg pe mine și să îmi fac viața cât mai plăcută și frumoasă. Zi de zi acuma ma uit cu drag în oglindă, îmi zâmbesc și spun cât de fericită și mulțumită mă simt. Și îmi spun cât de mult mă iubesc. Zi de zi îmi zâmbesc cu drag și mă simt minunat. M-am eliberat de convingerile limitatoare, de tot ceea ce învățasem din copilărie, de toate blocajele. Astăzi nu mai permit nici unui gând negativ să intre în viața mea. Astăzi am descoperit toată frumusețea naturii, toată iubirea care o emană, și energia pozitiva cu care mă încarcă zi de zi pe care înainte nu o vedeam, nu o simțeam. Accept în primul rând iubirea a tot ce mă inconjoară, și simt iubirea pe care eu o eman venind la mine.

Energia pozitiva a pământului mă încarcă și simt acele vibrații pline de iubire cum mă îmbrățișează. Știu și simt o transformare uriață a felului meu de a fi astăzi, față de ce am fost ieri. Tot ce pot spune e că acest material m-a ajutat foarte mult să găsesc cu adevărat drumul care duce spre iubire, lumină,viață adevarată, o viață plină de sentimente frumoase, o viață perfectă în care dacă eu sunt super mulțumită de mine atrag oameni în care văd doar perfecțiune. Eu sunt lumina, eu sunt iubire și tot ce mă înconjoară e la fel. Astăzi sunt plină de iubire, mulțumire și fericire. Astăzi accept iubirea în viața mea, accept iubirea perfectă ptr mine. Recomand din toata inima acest material cu încredere, tuturor celor care vor cu adevărat să cunoască iubirea perfectă chiar să simtă că s-au născut a doua oara. Mulțumesc din suflet universului ptr un suflet minunat pe nume RIVADU care prin lucrările ei mi-a schimbat întreaga mea viață. Pot spune că mă simt ca și când m-aș fi născut a doua oara. Este minunat și mă simt minunat, iubită și mulțumită. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, te iubesc! Fii binecuvântată cu multe haruri Divine, draga mea Rivadu ptr toata lumina și iubirea pe care o emani omenirii prin lucrările tale minunate!

– Testimonial curs relații “Iubirea te caută” – Iolanda

Te vedeam pe tine înaintea mea urcând pe munte… apoi în momentul teleportarii au fost niște sunete care m-au atenționat că ceva nou, ceva necunoscut mă aștepta , sunetele de bubuituri un pic m-au speriat doar un pic… dar a fost impresionant! A mărit efectul următorului pas….apoi când am ajuns la copia mea a fost ca un impact puternic unde am simțit toată puterea laolaltă cu lumină și Divinitatea și tot cei mi-am putut închipui eu ca pot fi, orice cuvânt al tau l-am simțit și l-am văzut in calitățile mele, a trecut până în măduva oaselor acele cuvinte…așa le-am simțit eu, chiar și corpul meu a reacționat și parca l-am simțit ca copie, COPIA mea, cred că aș putea desena ce am văzut; ceva din miturile grecești asemănător zeilor … scopul calităților mele sunt ca în final să devin și mai perfectă… adică o dezvoltare și perfecționare infinită…
M-am întors la fel de impresionată, cu ușoare lacrimi de fericire, și de încredere în propriile mele forțe și ca m-am întîlnit cu mine cea care demult vroiam sa ma intilnesc și la care toată viața mea am visat. Ești o ZEIȚĂ pe pământ, legătura mea dintre cer și pămînt… dintre pământeni și zei divini , îngeri și stele…am vrut sa merg undeva unde pot să-i văd pe părinții mei…dar am ales sa ma văd pe mine și calea mea cred că așa și ei vor fi mai fericiți … multumesc…din toată inima!
Cred că nu știu toate cuvintele care ar putea reda just aceaste senzații din timpul meditației... (Liudmila)

– Testimonial audiocursul ”Imaginea de sine – Liudmila

Bună dimineața, nici nu mai știu cum am închis conversatia, parca eram hipnotizată … M-am gândit dimineața, in trafic, la acele vechi trăiri pe care am lucrat in sesiune și le vedeam ca pe un film care l-am văzut foarte de mult fără sa mai simt nimic …
- Testimonial dupa o ședință individuală – Nicoleta
Părerea mea personală despre cursul Iubirea te caută este că este foarte bine structurat și organizat, pornind de la propria persoană, în dezvoltarea calităților și eliberarea de credințe împrumutate din societatea în care trăim și ne aducem contribuția unică. Găsirea propriilor valori și principii în care crezi și hotărârea determinată a ceea ce vrei de la viață ne aduce împreună cu oglinzile care ne reflectă interiorul sinelui nostru, cel mai autentic , adică cu persoane cu valori și cu o viziune asupra vieții similare cu ale tale. The love we have been seeking Has already found us. It lives here in the heart In the now. There is nothing to do But smile.
Testimonial Audio Curs “Iubirea te caută” – Marius J.

– Testimonial Liudmila pentru audio cursul “Schimbă convingerile limitative