Sfaturi semi-serioase pentru iarna ce va veni

A venit frigul!

Primul lucru de făcut este să îți acoperi gâtul cu un fular moale  și cald, făcut dintr-un material natural deși ceea ce este mai important este să aibă încă parfumul unei amintiri.

Pentru cei mai norocoși parfumul iubitei sau al iubitului. Parfumul iubirii va fi mereu alături de tine și nici un virus nu va îndrăzni să ți se apropie.

Bunica avea dreptate: piciorușele, burtica și rinichii trebuiesc ținute calde în această perioadă. Deci, șosețele și flaneluțe din lână împletite. eventual, de mâini iubitoare, ar fi ideal!

Fă-ți supe de legume și framântă-ți singur pâinea cea de toate zilele ca să le ai calde, la îndemână.

Te vor ajuta să iei decizia aia pe care o tot amâni!

Folosește ulei esențial de lavandă, lămâie și rozmarin. Nu numai ca să alungi fantasmele trecutului dar ca să poți plânge liber dacă este cazul.

Da, chiar așa! Toamna este anotimpul potrivit pentru melancoliile bacoviene. Citește o strofă de Bacovia, nu mai mult!

Altminteri, dacă ți se întâmplă, râzi fără motiv.

Apoi, sărută. Sărută până nu mai poți respira. Este perioada cea mai bună pentru sărutări lungi, prelungi… care te fac să uiți de cerul mohorat de afară (și de Bacovia) și să aprinzi galaxii în tine.

Dimineața, rămâi îndelung în pat cu pătura trasă deasupra ochilor și inventează povești, povești pe care vei face în așa fel încât să se adeverească.

Este anotimpul potrivit să îți faci patul imediat după ce te-ai trezit. Și dacă tot ești, refă-ți și viața în fiecare zi!

Spune adevărul tău personal.

Simplifică lucrurile. Simplifică-ți viața. Simplifică-te.

Uită ceea ce este de uitat și amintește-ți ceea ce este de amintit.

Iubește ceea ce este pentru că ceea ce nu este, nu este.

Respiră. Îmbrățișează-te. Mângâie-te.

Respiră.

Apoi dansează. Dansează în fiecare colț al sufletului tău, treci în fiecare cameră a casei și apoi, dansează în fiecare colț de  lume.

Apoi, STOP. Zâmbește.

Totul este o iluzie.

Nu. Nu ai fi nebun să faci ceea ce am scris sau orice altceva îți trece prin minte. Nebunia este altceva. Nebunia este să cazi în certitudinea că lumea este exact așa cum o vezi și că ceea ce chemi realitate este real.

Dacă reușești să găsești Divinul în orice gest, în orice privire, în orice acțiune și în orice parte din tine, se întâmplă Miracole.

Nu avem nevoie de recunoașterea celorlalți, și nici a noastră, nu avem nevoie de onoruri sau de performanță. Nu avem nevoie nici măcar de mai mult timp.

Misiunea noastra este să facem din fiecare zi, din fiecare moment o sărbătoare.

O sărbătoare în fiecare din zilele reci și întunecate ale iernii ce va veni.

despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter