SERVICII

CU CINE LUCREZ?

Lucrez cu persoane care doresc să își îmbunătățească viața profesională, să își îmbunătățească relațiile cu ceilalți și/sau care doresc să obțină echilibru emoțional. Într-un cuvânt, persoane nemulțumite de situația în care sunt și care doresc să își schimbe, în pozitiv, viața.

Prețuri sesiuni de coaching

Întrevederea preliminară este necesară

FOARTE IMPORTANT: nu lucrez cu persoane care suferă de tulburări psihice și/sau psihologice sau care se află sub tratament pentru astfel de afectiuni. Deasemene nu lucrez cu persoane care consumă droguri (substanţe naturale sau sintetice, folosite pentru acţiunea lor asupra psihicului, fie ca stimulente fie ca sedative ale activităţii mintale.)

Sesiune individuală

Luni - Vineri
100
 • Orar: între 9:00 și 17:00
 • 60 minute

Pachet 3 sesiuni

Luni - Vineri
270
 • Orar: între 9:00 și 18:00
 • fiecare sesiune cu durata de 60 min
 • 90 euro pe sesiune

Pachet 5 sesiuni

Luni - Vineri
400
 • Orar: între 9:00 și 18:00
 • fiecare sesiune cu durata de 60 min
 • 80 euro pe sesiune
Popular

Pachet 10 sesiuni

Luni - Vineri
700
 • Orar: între 9:00 și 18:00
 • fiecare sesiune cu durata de 60 min
 • 70 euro pe sesiune
super preț

În momentul in care dorești să afli mai multe  despre ce metode și tehnici folosesc și să te înțelegi utilitatea unui program de coaching, contactează-mă pentru o primă sesiune individuală de 60 MINUTE la prețul special de 80 euro.

În cazul în care pe durata acestei sesiuni te hotărăști că vrei să continuam ți dacă eu consider că putem lucra împreuna, vom stabili atât programul cât și durata viitoarelor noastre ședințe.

Pentru programare, apasă pe BUTON !

Sau te rog să îmi scrii la adresa de e-mail: felicia.ursarescu@gmail.com ca să stabilim data și ora primei întrevederii.

Te voi ajuta să descoperi care sunt acțiunile necesare pentru a obține ceea ce dorești pe baza resurselor și oportunităților personale.

alternative

Ai încă dubii?

Dacă încă nu ești convins să începi un program de coaching individual, dacă din motive de lipsă de resurse financiare sau din lipsă de timp preferi să lucrezi singur pe tine însuți, te încurajez să faci o plimbare virtuală în magazinul meu online: este posibil să găsești un produs de dezvoltare personală potrivit pentru exigențele tale.

Dacă ești interesat să participi la un curs și/sau mastermind online controlează calendarul activităților.

FAQ

Cum se desfașoară ședintele?

Ședintele se desfașoară on-line, astfel încât, oriunde ai in lume, avem oportunitatea de a lucra împreună pentru a-ți îmbunatăți viața și pentru a face saltul de calitate.

Deci, clientul are obligația și responsabilitatea de a mă informa asupra stării sale curente de sănătate mintală.

Eu ca și Coach sunt responsabilă de instrumentele pe care le folosesc în timpul ședințelor de coach și de clima profesională din timpul ședințelor.

Clientul este și rămâne responsabil de propria stare emoțională și de urmărirea și realizarea propriului Obiectiv.

Ce anume obții (și cum obții) dintr-un proces de coaching cu mine?

Orice proces de coaching începe prin definirea unui scop clar și precis pe care vrei să îl obții în următoarea etapă din viața ta. Pe parcursul relației profesionale dintre noi vei clarifica ce anume te determină să îți dorești acel scop/obiectiv și, simultan, vei clarifica ce anume te împiedică să obții acel ceva, atât de important pentru tine.

Te voi ajuta să descoperi care sunt acțiunile necesare pentru a obține ceea ce dorești pe baza resurselor și oportunităților personale.

În cadrul sesiunilor de coaching folosesc diferite tehnici pe care le adaptez la necesitățile tale. Folosesc tehnici NLP, tehnici de vizualizare creativă, metafore, hipnoză.

Confidențialitatea conținutului

Ceea ce va fi spus în sesiunile on/line, în persoană sau prin schimb de e-mail este strict confidențial și ambele părți sunt obligate să mențină acordul de confidențialitate, până și după terminarea contractului.

Respect normele de privacy care corespund regulamentului UE n° 2016/679 cunoscut ca GDPR.