Povestea broscutei incapatinate

A fost o data ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar povesti…. un concurs intre broaste! Trebuiau sa ajunga pina in varful unui turn inalt. Multa lume curioasa se aduna sa vada aceast concurs.

Concursul incepu dar lumea nu credea ca niste broaste prapadite ca ele puteau ar fi putut sa faca asa de mult drum pina in varful turnului si uite-asa lumea noastra incepu sa comenteze:”N-au sa reuseasca niciodata! Vai de capul lor!”

Anumite broscute, auzind aceste cuvinte, incepura sa dea semne de oboseala si o parte dintre ele renuntara la concurs.

Si tot asa, lumea comenta, si in loc sa incurajeze, compatimeau bietele broscute si le plangeau de mila: „Vai de ele! Saracele! Nu au sa ajunga niciodata la capat!”

Din ce in ce mai multe broscute se oprira si doar o broscuta continua drumul ei pina cind, cu mare efort, reusi sa ajunga in varful turnului.

Uimiti si putin invidioase, celelalte broscute vrura sa afle care era secretul broastei care nu a renuntat si a ajuns invingatoare. Dar mare le-a fost mirarea cind si-au dat seama ca broscuta noastra premiata era… SURDA!

MORALA POVESTIOAREI: Nu asculta NICIODATA persoanele care sunt negativiste pentru ca  iti fura toate energiile si sperantele din inima! Aminteste-ti intotdeauna de puterea cuvintelor pe care le asculti sau le citesti! Si incearca, intotdeauna sa ramai POZITIV!

Iar cind cineva te critica sau iti spune ca nu e posibil sa realizezi un obiectiv sau un vis al tau, FA-TE CA ESTI SURD!

Înscrie-te la newsletter ca să nu pierzi ultimele noutăți despre cursuri, reduceri de preț, idei utile și articole săptămânale.
Și am o surpriză: pregătesc un Audio Curs practic despre cum să recunoști și să îți schimbi convingerile limitative care va fi făcut cadou doar celor care sunt înscriși la newsletter.

despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter