Despre mine

Bună!

Te poți înscrie la newsletter-ul meu. Îți ajunge o dată pe lună și conține o mulțime de idei pentru a fi mai bine cu tine însuți dar și noutăți despre reducerile la cursurile care vor incepe. Când te înscrii primești un Audio Curs practic despre cum să schimbi Convingerile Limitatoare.

felicia j ursarescu4 lungo

Professional Coach

Felicia J. Ursărescu

Mă numesc Felicia J. Ursărescu (Rivadù) și sunt trainer, autoare Coach profesionistă. (Professional Coach înscrisă la ”Registro Nazionale Coach Professionisti Italia” referiment B-0264A). Am absolvit Facultatea de Informatica si am absolvit diverse Master.

Iubesc să fiu alături de persoane pe parcursul schimbării lor, să fiu martora momentului când schimbarea izbucnește ca un mugur primăvara.

Iubesc să fiu alături de persoane în momentul transformării lor profunde datorate unui moment critic din viața lor sau din relațiile lor: în general, relațiile intime sunt acelea în care acumulăm cele mai multe dintre suferințe și acelea care ne amintesc situații dureroase din trecut.

Pun multă energie în a ASCULTA:

cuvintele cu care persoana se descrie, emoțiile despre care vorbește, efectul obținut în urma întrebărilor mele: îmi permit sa intru în lumea pe care o am în față și să o văd cu ochii săi, să fiu de partea sa și să găsesc sensul vieții sale.

Puterea procesului de coaching

este exact aici: în a a asculta, în a găsi o semnificație a ceea ce nu se reușește să fie înțeles; în  a se cunoaște și auto-cunoaște din ce în ce mai mult cu fiecare sesiune, abandonând critica pe care o avem fără sa fim pe deplin conștienți de ea.

În fiecare întâlnire cu fiecare nouă persoană care vine la mine pun caldurăcreativitate și ironie. Da, ai citit bine: ironie pentru ca avem nevoie să punem o sănătoasă distanță între noi și problema noastră pentru a deschide ușa la posibilitatea de schimbare și nou.

Cea mai mare satisfacție pe care o am este să văd că după ședință, clienții mei se simt liberi, senini și au în mână frâiele propriei vieți.

Testimoniale

Aici  poți afla ce parere au despre mine  persoanele minunate cu care am lucrat.

Poți citi și mai multe Testimoniale aici:

Ramona Calbău

Ceea ce apreciez la Felicia este delicatețea cu care îți explică dar și pragmatismul și profesionalismul de care dă dovadă! Sunt recunoscătoare că am avut inspirația de a mă înscrie în programul de coaching!

Mihaela Pîslaru

Va multumesc pentru intelegere si luminare. Sedinta cu d-stra m-a ajutat mult deja, am gasit raspunsuri la unele intrebari si astept cu nerabdare sedintele urmatoare. Deja ma vad crescind si evoluind in saptaminile ce urmeaza.

Liudmila

Îți mulțumesc din inimă că crezi în mine chiar și atunci când și cei apropiați nu mai credeau, că mă apreciezi, de fapt mă lauzi doar când merit, că îmi încarci bateriile de fiecare dată când sunt ”jos”, că ai văzut și că m-ai ajutat să văd în mine partea mea îngerească), că mă faci curajoasă să pretind la ce-i mai bun pentru mine și să-mi iau căci merit mult mai mult!!! Mulțumesc lui Dumnezeu că te cunosc.