Cum să activam Forța în noi pentru a ne atinge obiectivele

Iată niște mici tehnici/trucuri care, folosite zilnic ne ajută sa ne menținem focusul și entuziasmul ridicat.

În fiecare zi la trezire întrebă-te:

„Ce voi face astăzi diferit față de ce am făcut ieri și cum voi face ziua de mâine mai bună decât cea de astăzi?”

Apoi, dimineață și seara, dedică câteva minute să vizualizezi cât de fericit vei fi (dacă nu ești încă) de viața ta de vis atunci când vei fi atins obiectivele pe care ți le dorești.

Iată câteva fraze magice care te vor ajuta să te focusezi mai bine și să îți păstrezi entuziasmul pentru ceea ce dorești să realizezi în viață:

„Mă angajez să îmi realizez viața pe care o doresc și pe care știu că o merit, am flexibilitatea necesară pentru a găsi modalitatea cea mai bună și sunt recunoscător pentru ceea ce deja am. Sunt deschis la nou și la noi oportunități, am încredere și cred în rezultatul del mai bun. Iubesc ceea ce fac, mă accept în mod profund, mă respect și mă accept pentru cine sunt acum.”

Iată o altă afirmație:

Astăzi dorința mea se va împlini! Astăzi este ziua perfecțiunii, sunt recunoscător pentru această zi perfectă, va fi un miracol după altul și miracolele nu se vor termina niciodată!”.

Atunci când lucrurile par să nu meargă cum ar trebui și când ești frustrat și nerăbdător spune această frază de 7 ori:

„Chiar dacă nu am realizat încă dorințele mele, asta nu e pentru mine un motiv ca să fiu nemulțumit, aleg să realizez dorințele mele și mă autorizez să accept și să apreciez abundența pe care Universul mi-o dă.”

Când, la o anumită situație din viața ta răspunzi cu slăbiciune și nu ești conectat la Forța Interioară, este important să spui de 7 ori următoarea frază pentru a înceta să te refuzi și să te critici. Iar, după ce ai spus de 7 ori această frază, vizualizează-ți reacția într-o situație viitoare  asemănătoare. Fă acest exercițiu cu constanță ori de câte ori reacționezi într-un fel care nu îți place. Astfel, vei învăța să nu reacționezi din perspectiva părții rănite din tine .

„Chiar dacă nu am reacționat cu forța mea autentică, îmi onorez și îmi respect emoțiile și reacțiile. Este de înțeles: am făcut tot posibilul și tot ceea ce știam la momentul respectiv. Mă angajez cu constanță să îmbunătățesc și să reacționez în mod echilibrat cu ajutorul Forței Interioare.”

Iată câteva fraze pentru munca pe care o depui sau dacă cauți un alt serviciu. Să știi că dacă schimbi atitudinea mentală în privința lucrului și a muncii cu care îți câștigi existența, vei atrage munca care îți va da nivelul de satisfacție pe care ți-l dorești.

„ Munca mea este pasiunea mea și îmi dă plăcere și energie. Fac un serviciu minunat și ofer un serviciu nemaipomenit câștigând ușor suma pe care mi-o doresc. Câștig banii pe care îi doresc și care îmi sunt necesari cu grație, ușurință și iubesc ceea ce fac„

Dacă ai probleme cu banii, următoarele fraze sunt foarte importante: trebuie să devină adevărate pentru tine dacă dorești să ai un bun nivel de abundență. Repetă frazele următoare de mai multe ori până când devin adevărul tău.

„Iubesc banii și banii mă iubesc. Atrag cu ușurință banii și abundența. Sunt un puternic magnet pentru bani și abundență. Banii iubesc activitatea mea și contul meu în bancă continuă să crească și atunci când muncesc și atunci când nu muncesc.”

Dacă dorești să fii ghidat de mine pentru a-ți planifica Obiectivele iată sugestia mea pentru tine:

Planificarea obiectivelor, audiocurs la numai 10 €:
https://rivadu.com/product/planificarea-obiectivelor/

despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter