Conversaţii cu Dumnezeu – Fii Lumină în întuneric

Iată o alta conversație prietenească cu doi oameni minunați: Cosmin Godeanu și Marius Gheorghițoi.

În acest clip vorbim despre spiritualitate și despre experiența fiecăruia dintre noi. Sper sa te molipseasca entuziasmul invitaților mei.
Entuziasmul lor a mers până acolo încât au facut tot posibilul să îl aducă pe Neale Donald Walsch în România.
Din cauza situației de acum, evenimentul live a fost anulat dar, iată, nu ne dăm bătuți: pentru cine dorește să crească și să învețe și să fie în contact cu persoanele de la care au ceva de învățat, o pot face și în aceste condiții pe care le considerăm vitrege.
Libertatea este o chestiune de alegere. Chiar dacă nu avem libertatea să mergem la un eveniment, avem libertatea să continuam să învățăm și să creștem.

Te invit sa urmaresti aceasta discutie si sa imi spui parerea si ideile tale.
Iar mai jos, iti prezint toate detaliile evenimentului on-line pe care Cosmin si Marius l-au organizat.

Conversaţii cu Dumnezeu – Fii Lumină în întuneric
Un mesaj special în vremuri de incertitudine, eveniment de 12 ore LIVE/ONLINE/ INTERACTIV cu Neale Donald Walsch
5 şi 6 Decembrie 2020, între orele 17.00 şi 23.00
Conferinţa va prezenta şi explora totodată cu participanţii noua carte a lui Neale – “The God Solution / Soluţia Dumnezeu” – ce se va lansa în Statele Unite ale Americii în data de 1
Decembrie 2020! Acces EXCLUSIV la material.


Oamenii se întreabă acum peste tot în întreaga lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale ….. „Unde este DUMNEZEU în toate acestea ??? La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm cu toţii este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ? ” La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale.
Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch, propune publicului o explorare
profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vieții și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă? 
Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem – în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus? Deţine vreo tradiţie versiunea completă sau exactă?
Cartea de asemenea explorează: singurul aspect al Divinității pe care majoritatea umanității pur și simplu nu poate, sau se teme să îl creadă – dar care ar putea schimba TOTUL.
Rezolvarea celei mai mari probleme prezentă astăzi în lume Ce este ACUM absolut necesar pentru omenire?

Răspunsul este ca omenirea să fie de acord asupra celui mai important subiect din istoria sa. Cea mai mare problemă prezentă astăzi în lume este că nimeni din cei care se află într-o poziție de putere sau de influență nu pare să știe care este natura situaţiei cu care ne confruntăm. Eșecul este evidențiat pretutindeni în lume, dar cauza ce îl produce este tratată ca fiind un mare mister. Problema este într-un cuvânt: alienarea, instrăinarea noastră de ceea ce suntem cu adevărat. Iar această separare o vedem peste tot în lume – între indivizi şi familii, între rase și naționalități, între sexe și persoane cu orientări sexuale diferite, între partide politice, între guvernele națiunilor și chiar între religii.
 
În această prezentare, care se bazează pe experiența trăirii ce a generat volumele Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch oferă o soluție intr-un singur cuvânt, care, odată îmbrățișată de fiecare dintre noi, ar putea elimina conflictul (nu diferențele, ci conflictul) peste noapte.
 
 ===============

Event organizer: www.KnowWhoYouAre.me

EXCLUSIV – prezentarea noii carti semnate Neale Donald Walsch – Solutia Dumnezeu ( The God Solution ) – aceasta se va lansa oficial in Statele Unite ale Americii la data de 1 Decembrie 2020!

Acces exclusiv la material!

Detalii AICI:


despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter