Care este menirea ta? O cunoști?

Te-ai mai simțit descurajat și obosit de propria viață? Ți se întâmplă să gândești că visele tale nu se vor realiza niciodată?

Câți dintre noi nu știm deja că a trăi pasiunile și propria menire este secretul fericirii și a realizării personale? Și totuși, pentru mulți este greu să își înțeleagă menirea, să își înțelegă ce anume îi mișca înăuntru și le face inima să cânte.

Motivul numarul unu pentru care persoanele nu obțin ceea ce vor de la viața lor este că nu știu ce anume vor.

Claritatea este esențială pentru a avea succes. Claritatea duce la putere – puterea de a acționa  – fără de care în viață nu este posibil să obținem rezultate, să ne realizăm și să fim fericiți.

Fără o direcție clară de urmat, nu se folosesc toate potențialitățile și darurile personale pentru că nu se găsește nici curajul și nici energia pentru a merge mai departe.

Dar nu toate direcțiile sunt la fel și aici este partea dificilă. Fiecare dintre noi este unic și nimeni nu a fost, nu este și nu va fi exact ața cum suntem noi. Fiecare dintre noi are ceva special de oferit umanității.

Fiecare dintre noi are propriile talente și daruri și pentru a fi cu adevărat fericiți trebuie să folosim această unicitate a noastră pentru a adăuga valoare vieților celorlalți.

În viață sunt doua zile importante: ziua în care te naști și ziua în care descoperi de ce.

William Barclay, teolog și scriitor scoțian (1907 – 1978)

Multe persoane ar dori să își afle menirea dar, evenutal, cu ajutorul unei ghicitoare în cărți sau cu o baghetă magică. Dar, din pacate, multe persoane nu sunt dispuse să lase deoparte sarcinile cotidiene nici măcar pentru un moment pentru a-și dedica ceva timp pentru introspecție. De fapt, mulți se tem că dacă ar lăsa deoparte ceea ce fac zilnic, nu ar fi în stare să își câștige traiul, să se ocupe de familie, să plătească datoriile.

Toți marii maeștri sunt de acord asupra faptului că, dacă ne limităm doar la gândul sau la acțiunea superficială, fără a săpa în profunzime pentru a găsi sursele creativității și a inteligenții profunde de care dispunem, nu se obțin rezultate bune.

Deci, primii doi pași pentru a ne găsi menirea sunt introspecția și rezultatul acesteia: claritatea.

Tu ai facut acești pași în viața ta?

despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter