Your Cart

Fii tu însuți în felul tău - Puternic, Îndrăzneț, Inspirat

Pierderea în încurcăturile vieții este adesea primul pas către adevărata regăsire de sine. 

Ca în legendele vechi, unde eroii se aventurau în labirinturi întortocheate pentru a găsi comori ascunse au pentru a învinge monștri, și noi, în călătoria noastră personală, ne confruntăm cu provocări similare. 

Viața, cu complexitățile și enigmele ei, poate părea adeseori un labirint înfricoșător, dar așa cum Ariadna i-a înmânat lui Tezeu firul ce-i va ghida pașii spre ieșire, această carte dorește să te ilumineze și să te sprijine în drumul către cunoaștere de sine și autenticitate. 

Pagină după pagină, vei găsi o sugestie, o întrebare sau 

un îndemn care să te ajute să te orientezi prin propria viață, redescoperind bucuria de a fi pur și simplu tu însuți, 

în cea mai profundă și sinceră formă. 

Acceptă-te pe tine însuți în întreaga ta complexitate, îmbrățișează-ți fricile, bucuriile, incertitudinile și speranțele. 

Așa cum fiecare cotitură în labirint poate revela o cale neașteptată sau o nouă parte a poveștii, această carte te încurajează să privești fiecare zi din viața ta ca pe o oportunitate de a crește și de a te apropia mai mult de esența ta.

Dispnibilă pe Amazon, în format tipărit și în format electronic, AICI.Cititorii mei dragi!

  • Sibiu


  • Focșani


  • Constanța


  • Călărași


  • Roma, Italia


  • Olanda


  • Constanța


  • Londra, Anglia


  • Celano, (AQ), Italia


  • București


EFT Intră în contact cu propriile emoții și gestionează-le în mod eficient!

EFT – Emotional Freedom Techique, metoda revoluționară pentru a-ți ușura durerea și blocajele emoționale. EFT s-a dovedit a fi de mare ajutor în rezolvarea diverselor problemele, fie că este vorba de probleme de sănătate fizică sau de tulburări emoționale. Cu EFT, îți concentrezi atenția asupra emoției sau situației care te deranjează, folosești puterea acceptării și a iubirii și stimulezi anumite puncte de pe meridianele din medicina tradițională chineză.

Emoția se va dilua treptat și, în cele din urmă, va dispărea. Ai la dispoziție o modalitate simplă de a-ți îmblânzi temerile și anxietățile. EFT îți permite să ștergi cicatricile emoționale ale traumelor din trecut și să îți eliberezi corpul de tensiunile care te pot traversa și să experimentezi starea de pace, calm și succes. Această carte îți oferă instrucțiunile de utilizare a EFT-ului într-un mod clar, precis și foarte practic!

Cartea este disponibilă pe Amazon la acest LINK.

Cititorii mei fantastici!

Ce spun cititorii....

Artboard 1

Buna ziua dragă suflet numit Felicia. In sfârșit am reușit să termin cartea EFT. Sunt în măsură să spun că explicațiile sunt atât de ușoare încât practica are și rezultate. Am momente de supărare sau nervoase in care imi pierd speranțele și ma adâncesc in simțul bolii purtat în fizic activând stările dureroase. Of, fiecare are ceva, însă ce pot sa spun că de fiecare dată când intru într-o zonă de genul descris mai sus, îmi vin in fata imediat punctele pt EFT. Și încep ședințele fie ele prin atingere fie imaginare in funcție unde mă aflu. Wow, și ce bine mă simt, uneori daca sunt cele imaginare așa îmi vine să dorm, chiar acolo. Mă bucur că faci parte din colecția mea de cărți. Iată că și tu mi-ai adus puțină șlefuire la eliminarea rezidurilor acumulate de-a lungul anilor. Mulțumesc suflet numit Felicia.  

— Ioana Corina Deaconu

Artboard 1

Eu cred în schimbare.

 

Cred că dezvoltarea personală, înțelegerea corpului nostru și a

sentimentelor noastre este foarte importantă în viața noastră, ne poate

transforma pe noi și pe cei din jur.

 

Recomand cu căldură Felicia J. Ursărescu și minunata sa carte.

 

Și îți mulțumesc Felicia pentru că aduci fericire în viețile

noastre.

— Maria Dănescu

Artboard 1

Pentru cei deprinși cu cititul, pentru cei care au văzut părinții citind, cumpărând cărți, discutând despre ele.

Pentru cei cărora li se vorbește mereu despre asta, cărora li se dezvoltă treptat plăcerea, apoi pasiunea de a citi.

Pentru cei care înțeleg că dreptunghiul acela de pagini adunat între coperți duce lumea înainte, milimetru cu milimetru, pentru că este el însuși o lume.

Pentru cei care vor să-și cunoască propria lume, și vor să se conecteze în interior, Felicia J. Ursărescu a scris recent o carte despre o metodă de echilibrare emoțională foarte interesantă și pe care v-o recomand cu căldură...

— Dragos Grig

Vindecarea și integrarea Copilului Interior Rănit

Trauma trăită în copilărie poate fi devastatoare. Purtarea greutății unei experiențe traumatice include adesea un dialog psihologic intern de vină, rușine, înfrângere și autosabotaj. Cu această metodă de lucru pentru vindecarea Copilului Interior Rănit, mergem în subconștient și în copilăria ta pentru răspunsuri. Vindecăm răni, eliminăm blocaje și găsim adevăratele rădăcini ale oricărei disonanțe și lupte interne. Cartea are ca supliment materiale audio. Vom merge într-o stare profundă de meditație pentru a face o călătorie către partea subconștientă: mai întâi conectarea cu Copilul Interior, apoi vindecarea sa și, în sfârșit, integrarea Părinților Ideali pentru a vindeca dinamicile interioare subconștiente și eradicarea oricăror blocaje.

Abordarea problemelor la acest nivel ne ajută să ocolim mecanismele de rezistență ale ego-ului. Am experimentat personal cum rănile Copilului Interior pot deveni blocaje mari în călătoria dezvoltării noastre personale și spirituale pentru că partea noastră de Copil Interior menține o mulțime de frici și credințe dăunătoare de care nu suntem conștienți ca adulți. Există o mulțime de adulți nefericiți, al căror Copil Interior deține cheia răspunsurilor.

Așadar, te încurajez să practici fișele de lucru și meditațiile de autovindecare pentru integrarea Copilului Interior Rănit și compensarea blocajelor energetice.

Găsești cartea pe Amazon la acest LINK.