Ai nevoie de calciu?

Iata un remediu vechi care va inlocui pastilele de calciu (si nu numai!). Acest remediu contine cea mai mare cantitate de calciu biodisponibila, deci pe care corpul il asimileaza si il metabolizeaza foarte repede.

Ai nevoie de susan negru pe care trebuie sa il rasnesti cu o masina de cafea. Adaugi aceeasi cantitate de miere neprelucrata. Deci, miere naturala + susan negru macinat. Iei o lingurita, doua pe zi si daca esti constanta vei vedea rezultatele. Daca esti curioasa daca acest remediu functioneaza du-te si fa-ti o radiografie intr-un punct pe care ti-l va indica medicul radiolog. Dupa trei luni de tratament refa radiografia in acelasi punct si vei vedea cum este densitatea osoasa!

As vrea sa iti amintesc ca 100 de grame de seminte de susan negru contin de la 800 la 1000 miligrame de calciu. In plus in acesti miraculosi 100 de grame de seminte mai sunt: 470 mg de fosfor, 815 mg de magneziu si 20,1 mg de fier, plus 18,7% de proteine. Contin zinc si seleniu. Sunt bogati in niacina : 4,5 mg pentru fiecare suta de grame de seminte.

Au proprietati anti cancer:impiedica cresterea cancerului de colon.

Consumul acestor seminte ne ajuta sa controlam presiunea sangvina datorita continutului ridicat in lignani. Consumul regulat al acestor minuscule seminte impieda formarea placilor pe peretii arteriilor. Sunt benefice pentru oase, imbunatateste functiile ficatului, reduce reumatismele si durerile articulare, stimuleaza circulatia si imbunatateste digestia. Ce mai astepti?

despre autor

Felicia J. Ursărescu
Felicia J. Ursărescu

Life Coach, pasionata de creștere și dezvoltare personala. In timpul liber, pictorița.

youtube

top recomandări

Newsletter