Programul de slabit complet

Programul de slabit complet

Iata lista celor 6 audio pe care le vei folosi pentru a slabi.

Pentru a te duce la audio respectiv, fa clic pe titlu.

  1. Autohipnoza pentru sentimentul de satietate. Te ghideaza sa obtii sentimentul de satisfactie si satietate si sa aduci si sa traiesti acest sentiment zilnic.
  2. Autohipnoza pentru a manca sanatos. Te ghideaza sa preferi hrana sanatoasa si sa fii fericit si satisfacut de aceasta hrana.
  3. Autohipnoza pentru a te motiva sa slabesti. Te ghideaza sa obtii cea mai puternica motivatie pentru a slabi si pentru a mentine forma fizica, sanatatea si bunastarea obtinute.
  4. Autohipnoza pentru a depasi foamea compulsiva. Te ghideaza sa te eliberezi de nevoia compulsiva de hrana in momentele de stres, sa ai deplinul control fata de mancare si sa traiesti toate acestea zilnic.
  5. Autohipnoza pentru a slabi cu usurinta. Te ghideaza sa ai un stil de viata echilibrat si un raport normal cu mancarea.
  6. Antrenament mental cotidian. Iti permite, zi dupa zi, chiar si pentru cateva minute pe zi sa antrenezi mintea subconstienta si cea constienta pentru a te hrani in cel mai bun si sanatos mod posibil

Acest antrenament iti permite, in fiecare zi, chiar si pentru cateva minute, sa antrenezi mintea ta subconstienta si mintea constienta sa te ajute sa alegi si sa manaci in cel mai bun mod posibil pentru tine.

Cu alte cuvinte, acest antrenament iti permite sa inveti si sa mentii bunele obisnuinte care te ajuta sa slabesti si sa mentii greutatea ideala: sa mananci incet, sa mesteci bine, sa mananci portii mici, ramanand concentrat doar pe actul si pe placerea de  manca, constient de gustul mancarii.

Nu se trateaza de o autohipnoza propriu-zisa ci de un antrenament mental. Ceea ce este important cu acest antrenament sunt repetitiile. Repeta, repeta, repeta: acesta seet antrenamentul mental. Pana cind devine o obisnuinta, pana cand devine o competenta subconstienta.

Folsoeste acest audio ghidat doar ca o reteta de baza, apoi, o poti face singur si eventual, o poti imbunatati.

Fa aceste antrenament mental, intre autohipnoze, de mai multe ori pe zi. Papilele gustative vor deveni mai sensibile si vei simti mult mai intensa savoarea alimentelor. In plus, vei manca mai lent si mai putin.

Acest audio este un audio de suport la celelalte audio de autohipnoza. Cu timpul, vei simti si vei vedea cum echilibrul alimentar va deveni stabil.

In concluzie:

  1. Nu voi obosi sa repet si iar sa repet: secretul consta in a repeta, repeta, repeta.
  2. Nu te preocupa daca ti se pare ca nu reusesti sa imaginezi bine sau sa vizualizezi in mod clar. Repeta secventele cu incredere: subcontientul tau elaboreaza perfect creatia ta mentala.
  3. Aceasta tehnica trebuie facuta cu constanta, in fiecare zi. O poti face in cicli. O luna da, o luna de pauza. Re-programarea subconstientului depinde de tine.
  4. Incearca sa faci antrenatmentul mental inainte de mese. Chiar si pentru cinci minute. Astfel, iti vei aminti pe toata durata mesei cele mai bune actiuni pentru a te hrani in cel mai bun mod, in mod constient, transformand fiecare masa intr-un adevarat exercitiul de sanatate si bunastare.

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.