Meditatie ghidata pentru a ne pregati pentru noul an

Meditatie ghidata pentru a ne pregati pentru noul an

A ajuns sfarsitul anului 2016! Cum a fost pentru tine?

Mie imi vine sa rad pentru ca de cand ma stiu aud lumea care se plange de anul care a trecut si spera ca anul care vine e mai bun….

Ma intreb cati isi dau seama ca sunt ei insisi creeatorii propriei realitati si daca acum 20 de ani a fost un an greu, si acum 10 ani a fost greu, si acum 5 ani si chiar si anul care a trecut a fost la fel greu si neplacut… atunci e ceva care nu merge.

Am ajuns in 2017 si inca sunt razboaie, inca mor oameni de foame, inca mai sunt persoane care sufera de singuratate (poate chiar vecina ta!) inca mai suntem invidiosi de perdelele doamnei Popescu sau de masina lui nea Bulan…..

Nu putem sa ne asteptam ca din cer, sau din vointa divina sa se schimbe ceva… daca NOI nu ne schimbam CU ADEVARAT, la nivel profund….. suntem pierduti….

Dar, hai sa ne concentram pe meditatia de azi.

Inainte de a o face , scrie pe o foaie toate evenimentele din 2016 care nu ti-au placut, toate intamplarile nefericite, toate persoanele care te-au ranit. Iti va fi de folos in meditatie. Gandeste-te putin: care au foste lectiile anului 2016? Ce ai invatat din acest an?

Apoi, fa o alta lista cu dorintele pe care le ai pentru 2017. Ar fi bine sa scrii dorinte doar pentru tine, care sunt pentru maximul tau bine si a celor din jur.

Meditatia care urmeaza este o meditatie de „curatenie”. Ar fi bine sa o faci pe 31 decembrie, dar daca simti nevoia sa o repeti, o poti face oricand. Pentru 1 ianuarie am pregatit o alta meditatie.

Inchei, multumind tuturor celor care au comentat pe FaceBook sau pe Youtube. Amandoua platformele au algoritmele lor si daca un video primeste mai multe comentarii este mai „vazut” de toti ceilalti, altfel, ramane „ascuns”. Daca cunosti persoane care ar beneficia de meditatiile mele invita-le pe canalul meu.

Iti urez un 2017 cu adevarat frumos, poate reusim sa creeam mai multa pace, mai multa intelegere, mai multa iubire…. Avem mare nevoie!

https://www.youtube.com/watch?v=X9JsB5C67s0

 

 

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.