Luna noua in Fecioara

Luna noua in Fecioara

De la pranz 1 septembrie si pina la miezul noptii de 3 septembrie, Luna traverseaza semnul zodiacal al Fecioarei. In plus, avem Luna Noua.

Energiile Fecioarei stimuleaza tot ceea ce are legatura cu planificarea, calculul, strategia “rece”. Inainte de a actiona, gandeste, planifica! Acestea nu sunt zile de romanticism pasional.

Culoarea meditatiei este galben.

Energia speciala a acestei perioade actioneaza asupra aparatului digestiv. Influenteaza intestinul subtire si gros, pancreasul si splina.

Ceea ce vei face in aceste zile pentru a sprijini splina, pancreasul si digestia va avea un efect benefic dublu, preventiv si terapeutic, dar NU si interventiile chirurgice in aceasta zona.

Tot ceea ce este vatamator pentru aparatul digestiv, in zilele in care Luna traverseaza Fecioara are un efect si mai daunator decat in alte zile.

Persoanele care au stomacul si intestinul delicat, in aceste zile pot acea probleme de digestie: ar fi bine sa renunte la mancarurile grase macar in aceasta perioada.

Culoarea portocalie ajuta in probleme de digestie, maia les daca il imbracati acum. Culoarea violet stimuleaza in schimb, splina si sistemul imunitar.

Este indicat ca doua-trei zile inainte de Luna Plina sa se manince mai putin si mai lejer. In ziua de luna Plina, daca nu ai probleme de circulatie sau de glicemie, poti tine post negru in care consumi 2-3 litri de lichide. Tine citeva zile o dieta pe baza de fructe sau sucuri, daca sanatatea ti-o permite.

Luna Plina ne ofera un moment optim pentru a inizia, pentru a re-incepe, mai ales aceasta din 1 septembrie.

In timpul anului, Luna ne ofera diferite ocazii in care putem incepe ceva dar acesta este un moment special.

Daca doresti sa te eliberezi de un obicei prost incearca sa privesti acest obicei in mod relaxat, observandu-l din toate punctele de vedere dar mai ales, fara sa tii cont de parerea celor din jurul tau. Daca decizi sa abandonezi acest obicei nu te intreba de ce: este vointa ta care conteaza si nimic altceva. Ai nevoie doar de putina dragoste pentru tine insuti si un pic de entuziasm pentru a avea noi succese.

Iti propun o meditatie ghidata pentru a te elibera de frici si a stabili ceea ce vrei sa incepi.

Este cel mai bun moment in care te poti elibera de blocaje, frici, lipsa de incredere in sine, invidie si tot ceea ce este negativ legat de munca ta. Deasemenea este un moment perfect ca sa incepi o dieta sanatoasa.

Poti face aceasta meditatie in intervalul de timp care incepe cu seara zile de 31 august si se termina la miezul noptii.

Aprinde o lumanare, un betisor parfumat sau tamaie, si ia o foaie de hartie. Scrie toate fricile si tot ceea ce te blocheaza la locul de munca si ceea ce priveste sanatatea si forma fizica. Scrie obiectivele tale.

Apoi, pune-te intr-o pozitie comoda si fa meditatia. Cind ai terminat-o, scrie tot ceea ce ai simtit si ce intuitii ai avut.

Iti urez mult succes in schimbarile si inceputurile tale!

 

 

 

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.