Incepem calatoria cu Virginia Satir

Incepem calatoria cu Virginia Satir

Am terminat de inregistrat meditatiile Virginiei Satir pentru prima saptamana. In paranteza fie spus, cand le-am inregistrat ma cam durea gatul, dar sper sa nu se auda prea tare acest lucru.

In primul rand, sper ca traducandu-le, m-am exprimat bine in limba romana. Am mai spus-o deja, sunt plecata de ceva timp din tara si cateodata ma exprim in mod „ciudat” in limba romana. In plus, de cand am plecat, limba romana s-a evoluat iar eu am pierdut multe din noile expresii. Dar ceea ce e important nu este limbajul meu academic ci faptul de a-ti transmite mesajul Virginiei Satir. Daca fac greseli de exprimare, te rog sa ma anunti cu un mesaj; iti sunt recunoscatoare!

Nu stiu care sunt asteptarile tale de la aceste meditatii…. dar ceea ce te rog este sa NU ai asteptari.

Poate iti vor parea prea scurte, prea simple…. prea lente…..

Iti sugerez sa ai rabdare. Fa meditatiile pe care le propun in ordinea in care le public. Abia dupa cele 42 de zile vom vorbi.

Si nu uita de caiet! Noteaza impresiile tale dupa meditatie dar si seara, inainte de a te culca! Poate vei dori sa repeti aceeasi meditatie in timpul zilei sau chiar o meditatie dintr-o zi precedenta. E ok! Fa cum iti spune inima!

Desigur, ar fi foarte frumos daca ai putea impartasi cu ceilalti trairile tale. O poti face pe FaceBook, pe grupul meu sau sub fiecare video, cum doresti si daca doresti.

Iata lista meditatiilor pentru prima saptamana:

Ziua 1: Legatura intima cu corpul

Ziua 2: Puterea gandurilor tale

Ziua 3: Un mesaj de iubire

Ziua 4: Umanitatea si divinitatea din tine

Ziua 5: Ramai in echilibru

Ziua 6: Schimbarea prin acceptare

Ziua 7: (adica duminica)….. nu avem meditatie. Odihneste-te sau poti re-asculta una din meditatiile precedente care ti-au placut. Sau, poti folosi ziua ca sa te relaxezi, sa te mangai, sa te asculti, sa ai grija de tine, de nevoile corpului tau….sa respiri si sa te relaxezi…

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.