Ho’oponopono – cele patru fraze ale purificării

Ho’oponopono – cele patru fraze ale purificării

Pentru a începe purificarea amintirilor care ne tulbură viața sunt mai multe căi. Instrumentul cel mai ușor constă în a repeta cele patru fraze de purificare, în același timp fiind conștienți de faptul că suntem unicii responsabili ale erorilor noastre. Apoi, lăsăm munca de purificare în mâinile Divinității.

Iată cele patru fraze:

Îmi pare rău.

Te rog, iarta-mă.

Mulțumesc.

Te iubesc.

Fiecare dintre aceste fraze are o putere excepțională.

„Îmi pare rău. Te rog iartă-mă.” Nu înseamnă că trebuie să ne simțim vinovați. În realitate, se tratează de altceva.

Nu exista nici victime nici vinovați. Bine sau rău Fiecare este pur și simplu creatorul vieții sale și de tot ceea ce se întâmplă în ea. Putem să ne imaginăm realitatea ca un joc experimental organizat, fără știrea noastră, de partea inconștientă pentru a trezi în partea conștientă amintirile greșite prezente în fiecare din noi. Și atunci, evenimentele existenței noastre devin indicatori ale gândurilor noastre, ale stărilor noastre sufletești. Fără să le dăm în mod necesar o notă: bună sau rea.

Oricum, când ne simțim vinovați în raport cu altcineva, îi furăm o parte din puterea sa creatoare. Deci, este important să ne eliberăm de sentimentul de vinovăție care nu este altceva decât o altă amintire greșită de eliminat.

Expresiile „Îmi pare rău. Te rog iartă-mă.” pot fi prezentate și ca o cerere de scuze pentru evenimentul nearmonios produs de gândurile noastre pentru că nu știam că avem acel gând negativ și nu am creeat în mod conștient problema.

Cerem Divinității iertare pentru că am avut acele gânduri neplăcute care au generat evenimentele nedorite. Iertarea este cea care ne permite să tăiem legătura cu acele amintiri și gânduri.

Imediat după, vin expresiile magice: „Mulțumesc. Te Iubesc.”. Exprimăm recunoștință nu numai pentru oportunitatea de a purifica dar recunoștință și pentru amintirile inconștiente care se manifestează în viața mea și care îmi dau astfel posibilitatea de a deveni conștient de ele și să mă eliberez.

Te iubesc” este adresată Divinității, nouă și amintirilor inconștiente.

Doar prin iubire se poate transforma întunericul în lumină, amintirile inconștiente în pură lumină.

Astfel, iertarea va deschide inima.

„Mulțumesc. Te iubesc.” Va permite luminii divine să intre în noi și să transforme emoțiile și gândurile negative legate de amintirile greșite.

Odată ce această transformare are loc vom simți o mare pace interioară iar în locul gol ce se va forma, în acest spațiu nelimitat, putem primi inspirația care va veni direct de la partea divină din noi.

Astfel, vom descoperi că suntem Unul. Nu există separare cum avem tendința să vedem și să considerăm. Iar acesta este un nou punct de vedere, un nou punct de vedere asupra vieții.

Și totul devine simplu. Devenim liberi și mai ales, putem face ceea ce dorim cu viața noastră, fără constrângeri de nici un tip.

De fapt asta este esența Ho’oponopono: LIBERTATEA.

Tu, ești pregătit sa devii liber???

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.