Echilibru emoțional cu Evolution EFT

Echilibru emoțional cu Evolution EFT

Evolution EFT nu prevede, așa cum face psihanaliza, raționalizarea și acceptarea evenimentului traumatic. Evolution EFT pleacă de la altă premiză: presupune că nu a fost evenimentul în sine a genera emoția negativă dar, s-a generat o întrerupere în fluxul de energie din corpul energetic și care este percepută ca o emoție negativă.

În consecință, blocajul nu ar fi mental dar în mod banal, energetic. Deci, se poate readuce corpul la starea armonioasă stimulând în mod mecanic meridianele în timp ce mintea este concentrată pe amintirea evenimentului dureros.

Ca efect, Evolution EFT schimbă punctul de vedere cu care se privește la o problemă: nu șterge din memorie un eveniment dar îl eliberează de greutatea sa emoțională.

Faptul că marea majoritate a bolilor sunt de natură psiho-somatică permite tratarea acestora cu Evolution EFT: re-echilibrând sistemul energetic, re-evaluând un eveniment traumatic, se dă posibilitatea corpului de a începe naturalul proces de auto-vindecare. Și un lucru important este că Evolution EFT este unul dintre instrumentete care ajută la conștientizarea, înțelegerea și interiorizarea lecției cu care a venit boala în viața noastră.

Deci, se poate spune că toate simptomele, emoționale sau fizice, sunt energie blocată.

Secvența punctelor se poate învăța ușor de oricine și oricine poate avea rezultate surprinzătoare chiar dacă, câteodată doar practicantul expert va fi capabil să rezolve o anumită situație. Mai ales că succesul Evolution EFT -ului depinde de capacitatea de a ne sintoniza cu problema tratată. De multe ori, nu reușim să fim obiectivi cu noi înșine și nu reușim să vedem nici problema și nici soluția chiar dacă le avem sub nas.

Rezultatele la problemele de origine emotivă sunt, de obicei, definitive, în timp ce cele care privesc problemele de ordin fizic au durată variabilă. Oricum, Evolution EFT nu are contraindicații, deci, suntem tentați să-l încercăm pe orice. Trebuie să fim puțin atenți la faptul că Evolution EFT schimbă așa de repede starea emoțională că există posibilitatea de a simți o temporană “pierdere de identitate” acolo unde memoria minții conștiente este legată de mult timp la statul actual al lucrurilor și nu are alte referimente pentru noile schimbări induse de Evolution EFT.

Chiar și femeile însărcinate pot beneficia de efectele bune ale Evolution EFT-ului pentru că punctele de pe meridiane care ar putea provoca avortul au fost excluse.

Țin să precizez și să repet că Evolution EFT este o formă de terapie încă în fază experimentală. Deci, responsabilitatea este a celui care decide de a o folosi.

În plus, este recomandat să nu se folosească, dacă nu ești încă un expert de Psihologie Energetică, cu persoane care au patologii foarte grave sau care nu sunt în gradul de a înțelege in mod complet efectele acestei tehnici.

Dacă dorești să aplici această tehnică pe alte persoane, pe situații complicate și patologii importante este indicat să participi la cursurile de formare care îți vor da instrumentele necesare pentru a acționa în orice situație.

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.