Despre moarte, vieti trecute si regresii… suntem imortali!

Despre moarte, vieti trecute si regresii… suntem imortali!

Una dintre fricile cele mai mari ale fiintei omenesti este frica de moarte.

In trecut, erau ritualuri care infrangeau aceasta frica. Aceste ritualuri nu aveau intentia sa faca din oameni niste inconstienti despre valoarea vietii, dimpotriva. Scopul ritualurilor era sa faca persoana sa inteleaga ca moartea face parte din viata si viata din moarte. Nu exista una fara cealalta. Moartea are valoarea si sensul ei pe care, in zilele noastre, in ultimul secol a fost negat complet.

In zilele noastre, nimeni nu vrea sa moara: sunt intregi echipe de cercetare care cheltuiesc resurse d etimp si bani pentru a descoperi formula imortalitatii.

O pastila si gata! Am infrant moartea! Exact cum se ia o pastila pentru o durere de cap.

In realitate, moartea e deja infranta, pentru ca, pentru Suflet, ea nici nu exista! Cum sa infrangi ceva ce nici nu exista? E doar o iluzie!

Regresiile la vietile trecute ne ajuta sa intelegm acest lucru. Compasiunea, empatia, toleranta, spiritualitatea, lipsa violentei, iubirea…. sunt lectii de viata pe care, toti noi, trebuie sa le invatam.

Cine invata aceste lectii are o viata mai fericita, mai usoara si mai bogata din punct de vedere emotional.

Dar, lucrul cel mai important este ca daca noi toti vom face acest lucru, viitorul insusi va fi mai bun pentru intreaga colectivitate, pentru intreg Universul. Orice minima actiune are un efect pe care nici nu putem sa il prevedem. Amiteste-ti ca nu poti rupe nici macar un fir de iarba fara ca o indepartata stea sa nu tremure.

Mai jos iti ofer o regresie inregistrata de mine. Astept comentarii cu ceea ce ai vazut si ce ai simtit.

7 Commenti

 1. Buna Rivadu, abia ce m-am trezit. M-am trezit la cuvantul prezent defapt. Scriai in comentariu ca ar trebui sa am ceva de scris cand ma trezesc, insa nu prea stiu ce sa scriu. Nu am avut ce sa scriu. Nu stiu cum sa interpretez asta. Poate ma poti ajuta tu.

  Rispondi
  • Prezent este un cuvant maret!
   Ramai in prezent. concentreaza-te pe prezent……
   Fii “prezent”….
   te imbratisez cu iubire!

   Rispondi
 2. Va salut cu drag,

  As incepe prin a va marurisi ca am reusit sa ma relaxez profund in aceasta regresie.
  Dupa ce am deschis usa, m-am vazut o femeie extrem de tanara, plina de viata,dansam imbracata intr-o rochie alba,vaporoasa. Era foarte multa bogatie(aur) in camera respectiva, am vazut doi copii jucandu-se, foarte fericiti, erau foarte afectuosi unul cu celalalt. Un barbat, a carei fizionomie nu am reusit sa o disting, ne privea afectuos pe toti. Statea asezat pe un scaun, care se asemana unui tron. Simteam ca el era foarte bland si ne privea cu iubire. Acest sentiment invada intreaga incapare. Considerati ca este cu adevarat posibil sa fii avut o asemenea experinta de viata in trecut, sau am doar o imaginatie bogata? Am ramas impresionata de cat de clar se deafasura filmul mintii mele subconstiente, eu fiind tanara, am doar 25 de ani.

  Cu stima,
  Anca Schuster

  Rispondi
  • Buna ziua draga mea. Cred ca adevarul este in sufletul tau. TU si doar tu stii cu adevarat. O imbratisare!

   Rispondi
 3. Am facut de 6 ori aceasta regresie.Doar o singura data nu am vazut nimic decat o campie uscata.Apoi….s au derulat multe,intr o familie de irlandezi,eu fiind singura supravietuitoare impreuna cu mama si tata,care am scapat incendiului.
  E fantastic ce “vad” pt ca e ca si cum vad un film in care nu stiu nimic din care v or aparea oe ecran.
  oare chiar e adevarat ceea ce traiesc ptin aceste regredii?

  Rispondi
 4. Am încercat și eu aceasta meditație. Am ajuns intr-un cadru natural, cu multa lume care aștepta sa fiu executat (eram barbat). Stateam în genunchi, cu palmele legate la spate și traiam o spaima de nedescris. A trebuit sa ies din hipnoza pt ca nu puteam duce acea spaima. Problema e ca în prezent mă confrunt cu niște probleme de sănătate și mă gândesc dacă nu cumva au legătură cu acea viața. Ce as putea face în continuare? Am ajuns acolo, dar nu am rezolvat nimic, doar am fugit.

  Rispondi
  • Buna ziua Diana.
   Cred ca raspunsul l-ai dat singura: “nu am rezolvat nimic, am fugit.”
   Vezi unde, in viata ta actuala, fugi inainte de a rezolva o situatie.
   Te imbratisez cu iubire!

   Rispondi

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.