Cum să dizolvam blocajele energetice

Vă prezint un exercițiu inspirat din NPL și Constelațiile Familiare.

Vă va ajuta să vă debarasați de acele legaturi energetice care nu vă lasă să mergeți mai departe pe drumulul vieții voastre.

În primul rând, este important să ne asumăm responsabilitatea pentru TOT ceea ce se întâmplă în viața noastră, chiar și pentru evenimentele sau persoanele care ne-au rănit. Universul este oglinda noastră, ceea ce vedem în exterior este o reflexie a ceea ce este în interiorul nostru.

Asumarea propriei responsabilități ne permite să abandonăm statutul de victimă. În acest Univers, nu există victime, există doar voluntari.

În orice relație sau fapt care ne-a rănit, trebuie să cercetăm dacă am dat prea mult sau prea puțin. Suntem obișnuiți să dăm, să dăm, să dăm in ideea că facem bine. În realitate, creeam doar datorii karmice si legăm de noi persoanele. La nivel energetic, se simte acest lucru și mulți ne tratează urât sau ne părăsesc.

Practicați acest exercițiu de trei pe aceeași situație dacă aveți de a face cu o situație foarte dificilă.

Dar, vă recomand să începeți cu o situație mai lejeră și apoi să faceți exercițiul cu situații cu adevărat dificile.

În acest exercițiu de numai 5 minute sunt condensate multe concepte cheie: linia timpului, acceptarea, iertarea, eliberarea emotivă, rescrierea amintirilor dureroase. Încearcă-l și spune-mi cum merge!

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.