Audio nr. 3 Autohipnoza pentru Autostima

Cum putem avea controlul propriei vieti? De ceva timp va tot rod urechile cu… autohipnoza!

Dar, chiar as vrea sa va ganditi foarte serios: cum ar fi daca ati avea aceasta abilitate? Vorbesc despre abilitatea de a hipnotiza.

Pentru ce a-ti folosi-o?

Multi s-ar gandi sa o foloseasca pe ceilalti! 🙂

Dar, cred ca in primul rand hipnoza ar trebui practicata pe sine.

Autohipnoza este un instrument minunat ca sa descatusam fortele si talentele care sunt inauntrul nostru.

Ne poate ajuta sa ajungem la cel mai inalt potential pe care il avem.

Intre paranteze fiind spus… ma intreb adeseori, cum ar arata lumea in care traim daca fiecare om ar putea fi maximul la ceea ce este cu adevarat…. in controlul propriei vieti, inspirat, motivat, implinit.

Deci, daca ai putea sa imbunatatesti o arie a vietii tale, care ar fi?

Oricare ar, cel mai bine ar fi sa incepem prin a dezvolta, in interiorul mintii noastre, o imagine mai buna a noastra, despre noi.

Sa spunem, ca vrem sa avem o forma fizica mai buna. Incepem, in mintea noastra, sa ne imaginam nu numai ca am obtinut deja acea forma fizica, dar cum ne simtim, cum ne comportam (de exmplu, spunem nu la prajituri, spunem da la miscare).

Reusita obiectivelor este strans legata de ceea ce credem, ne imaginam si ne povestim in mintea noastra.

Si mai rau, multe persoane se culca stresati, cu ganduri „negre”. Si se trezesc nu tocmai fericiti.

Este o problema, o mare problema pentru ca atunci cand nu gandim bine despre noi insine, nu ne simtim bine si cind nu ne simtim bine, Nu facem lucrurile bine, nu facem lucrurile in modul cel mai potrivit.

Prin intermediul acestor audio de autohipnoza, ceea ce incerc sa va transmit este cum sa va controlati gandurile si cum sa va programati mintea asa cum ati face-o cu un nemaipomenit si performant computer.

Din pacate, acest computer care este mintea voastra a fost deja programat (prin hipnoza) din momentul cind ati venit pe lume: ati fost programati de parinti, invatatori, societate, religie, publicitate etc. Dar mai ales prin intermediul dialogului interior. Daca nu aveti viata de vis pe care o doriti…. atunci ati fost programat cu programe cam … nasoale, de insucces, nefericire etc.

Multi cred ca hipnoza si autohinoza este ceva care te face sa dormi, sau „e lucrul diavolului” 🙂 , sau devii inconstient si nu mai ai control asupra propriei persoane. In realitate, noi intram in stari hipnotice, deci intram in hipnoza de mai multe ori pe zi. Cand conducem si ajungem la destinatie fara sa ne amintim strada pe care am parcurs-o pentru ca eram cu gandul in alta parte… asta este hipnoza. Sau, vorbesti cu o persoana care trimite un mesaj de la celular si persoana nici macar nu te aude… ia ghiciti! Persoana in cauza este intr-o stare hipnotica. Starea hipnotica nu este decat o stare naturala a creierului.

Gandurile noastre care creeaza sentimente au influenta asupra actiunilor noastre dar chiar si asupra corpului nostru.

Deci, cred ca este momentul sa eliminam vechile si nefolositoarele programe pe care le avem in minte si sa instalam altele noi, de succes.

Iata al treilea audio de autohipnoza. Cele trei audio ar trebui ascultate, prin rotatie, cate unul pe zi. Cel putin o luna, eventual cu o zi de pauza pe saptamana.

Invia commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.